TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ

 

Etsimme prosessiteollisuuden investointihankkeisiin ja jalostamon seisokkeihin liittyen teollisuuden projekteissa työskennellyttä TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ/ SITE MANAGER. Hakijalla tulee olla soveltuva opistoasteen tai korkeakoulututkinto ja vahvaa työkokemusta teollisuusprojekteissa.

Työnantaja järjestää tarvittaessa asunnon.

Hakemukset 15.6.2018 mennessä sähköpostilla kyosti.lakso@ehmp.fi. Lisätiedot Kyösti Lakso p. 0207 756 251. www.ehmp.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TULITYÖ- JA TURVALLISUUSVALVONTA

 

EHMP Engineering Oy on yritys, joka on toimittanut palveluita teollisuuteen 1995 alkaen. Toimitamme projekteihin mm. rakennustöiden valvontaa, mekaanisten asennustöiden valvontaa ja sähköasennusvalvontaa. Olemme toimineet tulityö- ja turvallisuusvalvontatehtävissä 90-luvulla ja päätoimisesti päivittäin 2005 alkaen Porvoon Kilpilahden alueella Neste Oyj ja Borealis Polymers laitoksilla. Olemme toimittaneet tulityöturvallisuuspalvelua myös Naantalin jalostamolle ja Loviisan ydinvoimalaan. Kokemusta on kertynyt isoista investointihankkeista, normaalin käynnin aikaisista töistä ja suurista seisokeista (Neste TA2005, TA2010 ja TA2015, Borealis TA2007, TA2012 ja TA2017). Seisokin aikana henkilökuntamme on noussut yli 100 hengen.

 

Nyt olemme toimittamassa tulityö- ja turvallisuusvalvontapalvelua Kaanaan teollisuuspuistoon rakennusprojektin työmaalle Poriin. Taustaa hankkeelle tehtaasta ja tulipalosta. Lisää tieoa nykyhetkestä

 

Tarvitsemme rakennustyömaan toiminnan vilkastuessa lisää henkilöitä tulityö- ja turvallisuusvalvontatehtäviin. Soveltuvalla hakijalla on riittävä fyysinen kunto, valmiudet alkusammutuskaluston ja palokaluston käyttöön, täsmällinen reipas asenne sekä mielellään voimassaolevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Kokemus työstä teollisuudessa, ensiapuvalmiudet, kokemus ulkotyöstä tai vaikkapa VPK toiminnasta katsotaan eduksi. Korkean paikan tai ahtaan paikan kammo ovat este tässä työssä pärjäämiselle.  Järjestämme koulutuksen ja perehdytyksen työhön. Projektissa työskennellään vuoden verran ja työt aloitetaan heti.

 

Työtehtävä:

 

Tulityöntekijän tehtävä on yhdessä tulityövartijan kanssa ennakoida ja varmistaa, että

työsuorituksen aikana syntyvät kipinät, kuumat roiskeet jne. eivät aiheuta tulipaloja, vaaratilanteita

tai vaurioita laitteita ja rakenteita.

 

Säiliössä olevalla henkilöllä tai henkilöillä tulee olla säiliön ulkopuolella aina

varmistushenkilö valvomassa ja pitämässä jatkuvaa yhteyttä säiliössä oleviin. Tämä voi

tapahtua köysi-, radiopuhelin- tms. viestinnällä. Varmistushenkilön tulee olla aina tietoinen säiliössä olevan tai olevien kunnosta.

 

Hakemukset 21.6.2018 mennessä sähköpostilla mervi.jarvinen@ehmp.fi. Tiedustelut Mervi Järvinen 050 495 4392.

 

 

                                                          

 

 

EHMP Engineering Oy | Vaahteramäentie 7, 04150 Martinkylä, Sipoo | Terhotie 3, 53810 Lappeenranta
vaihde +358 20 775 6250 | Fax: +358 9 2726 434 | ehmp@ehmp.fi